DIRECT CONTACT
06-46324945
jeroen@landmanadvies.nl

Bouwmanagement

Ook voor werkzaamheden op het gebied van huisvestingsvraagstukken kunt u bij mij aankloppen. Bijvoorbeeld voor de ontwikkeling van een nieuw bedrijfspand of kantoor, de uitbreiding of renovatie van een bestaande locatie. Vanuit mijn verleden als bouwer, zowel op het technische als commerciële vlak kan ik goed helpen om wensen te vertalen in een concreet product. Hierbij staat het zorgen voor evenwicht centraal; er moet mooi maar zeker ook effectief gebouwd worden. Wat is de functie nu en over vijf jaar? Wat moet het complex uitstralen? Wat zijn de stichtingskosten en de kosten op langere termijn? Op basis van deze uitgangspunten bepalen we de kaders voor uw pand.

Projectontwikkeling

Kleinschalige projectontwikkeling valt ook binnen mijn expertise. Beginnende met het maken van een haalbaarheidsopzet vanuit de ideeën van u als opdrachtgever. Een onderdeel van het plan is vaak ook het wijzigen van de bestemming van de locatie en daarbij behorende overleggen met gemeenten en omwonenden. Gezamenlijk maken we een selectie van de architect die het beste bij het project past en het bouwbedrijf dat de realisatie voor haar rekening neemt. Dit alles leidt tot een haalbaar plan wat een verrijking is voor de omgeving en u het gewenste rendement brengt.

Meer weten?

Ook in deze voor de bouwsector wat lastigere tijden zie ik voldoende mogelijkheden om rendement te maken. Ik heb met name ervaring met B2B-bouwprojecten en kleinschalige projectontwikkeling van woning-, bedrijfs- en combinatiegebouwen. Wanneer u met mij van gedachten wilt wisselen, kunt u contact opnemen via 06-46324945.