DIRECT CONTACT
06-46324945
jeroen@landmanadvies.nl

Strategie & marketing

Denkt u dat uw MKB-onderneming het op commercieel niveau veel beter kan doen? Dat de positionering van het bedrijf aan verbetering toe is? Dat de keuze van productmarktcombinaties tegen het licht gehouden moet worden? Of dat u uw organisatie klantgerichter wilt inrichten? Ik begeleid u bij het neerzetten van uw beleid en de vertaling hiervan naar haalbare doelen die vervolgens leiden tot het beoogde succes. 

Van strategie naar concrete successen!

Gestoeld op het principe van visie, missie en doelstellingen stellen we de strategie en ambities van uw organisatie op korte, middellange en lange termijn vast. Vindt u de commercie, kosten of productkwaliteit het belangrijkste? We zoeken voor uw bedrijf naar evenwicht binnen de diverse aandachtsgebieden. Ook zorgen we voor voldoende aandacht voor strategische en tactische zaken binnen de organisatie. Een onderneming wordt niet succesvol door hard werken alleen! Er moet ook tijd zijn om te kijken naar het doel en de weg ernaar toe. Meer weten?

Afspraak maken

Samen zetten we de duurzame beleidslijn uit waaraan u daadwerkelijk behoefte heeft. Bij veel bedrijven in de bouwbranche en daarbuiten heeft mijn aanpak tot aantoonbare resultaten geleid. Het kan erg helpen om een buitenstaander te laten meepraten over uw strategie en kritisch te laten kijken naar zaken die u als vanzelfsprekend acht. Neem voor een afspraak contact met mij op via 06-46324945.