DIRECT CONTACT
06-46324945
jeroen@landmanadvies.nl

Over Jeroen Landman

Op de HTS Bouwkunde heb ik mijn technische basis gelegd. Daarna verliep mijn carrière van productie en commercie richting algemeen management. Daar ligt dan ook mijn kracht. Heembouw Groep speelde hierin een belangrijke rol. Na vijftien jaar koos ik ervoor om met een rugzak aan ervaring Landman Advies op te richten en de Nederlandse bouw- en vastgoedsector nóg beter te leren kennen. Dit avontuur begon in 2004. In de afgelopen jaren heb ik een groot aantal bedrijven geadviseerd en ondersteund bij de verbetering van hun bedrijfsvoering of de realisatie van een project.

MKB

Als directeur of eigenaar van een MKB-onderneming met 10 tot 200 medewerkers zit u bij mij goed. Mijn roots liggen in de bouw- en vastgoedsector en ik adviseer bijvoorbeeld ook al een aantal jaren binnen de sectoren transport, logistiek en opslag op diverse gebieden. U bepaalt de koers die u vaart, de kwaliteitstandaard van uw dienst of product en het gewenste rendement. Maar het draait bij rendement niet alleen om de euro’s; hoe zorgt u dat uw medewerkers en stakeholders blij rondlopen? Wat speelt er bij u als ondernemer; wat maakt u tevreden?  

Uw klant centraal

Mijn drive is organisaties in te richten waar de klant centraal staat. Dat we weten wat belangrijk is voor de klant en daar ook naar acteren. Met als resultaat een gezond rendement. Dit bestaat natuurlijk uit een financieel component en daarnaast uit tevredenheid van uw medewerkers en uw klanten. Continuïteit in relaties is een voorwaarde voor een duurzaam bestaan van uw onderneming.

Wat ik toevoeg?

Door mijn bevlogenheid, tomeloze energie en oprechte aandacht voor u als mens en ondernemer hoop ik u te inspireren en vooruit te helpen. Doordat ik analytisch en intuïtief sterk ben en mijn advies aanpas aan uw situatie kunt u rekenen op maatwerk. De klik is natuurlijk het allerbelangrijkste, laten we elkaar daarom eens ontmoeten. U kunt mij bereiken via jeroen@landmanadvies.nl of 06-46324945.