DIRECT CONTACT
06-46324945
jeroen@landmanadvies.nl

Organisatieadvies

Heeft u een acute capaciteitsuitdaging, lopende zorgdossiers of een productieprobleem? Als interim adviseur kan ik uw organisatie of bouwbedrijf voor korte of langere periode begeleiden op directieniveau. Hierbij moet u denken aan het échte organisatieadvieswerk, waarbij de optimalisatie van mens en organisatie centraal staan. Ik ondersteun u bij de capaciteit, maar dit gaat hand-in-hand met kwaliteit. Laten we van een 6 een 8 maken!

Duurzaam beleid

Het capaciteits- en of kwaliteitsvraagstuk vertalen we in concrete doelen, verbeterpunten en we stippelen een helder beleid uit. Dit beleid verankeren we in uw organisatie, zodat u niet alleen nu maar blijvend vooruit bent geholpen. Door mijn ruime ervaring binnen MKB Nederland ben ik in staat om uw organisatie en uw mensen naar een hoger niveau te coachen op een zeer enthousiaste, hands-on manier.

Meer informatie

Bent u op zoek naar een resultaatgerichte, bevlogen organisatie-expert die samen met u het evenwicht in uw MKB-onderneming herstelt? Laten we dan eens kennismaken om te zien wat we voor elkaar kunnen betekenen. Vul het formulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met u op.